Picior de miel rotisor cu ierburi cu Chimichurri de mentă

Picior de miel rotisor cu ierburi cu Chimichurri de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pitas cu față deschisă cu miel rotisor cu Rodie și mentă, roșii la grătar și salată grecească, Miel prăjit cu Chimichurri de mentă, și Cotlete de miel la grătar și Chimichurri de mentă.
Instrucțiuni
Construiți un foc într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la cald. Frecați interiorul mielului cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de semințe de fenicul, 1 lingură de rozmarin și următoarele 4 ingrediente.
Rulați mielul pe lungime într-o bucată de formă uniformă și fixați-l legând cu sfoară. Frecați în afara mielului cu uleiul rămas, semințele de fenicul și rozmarinul.
Lăsați grătarul să se răcească la foc mediu-mare sau 350 până la 400, iar mielul brun la foc direct 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Împingeți cărbunii pe 1 parte a grătarului cu cărbune sau opriți 1 parte a grătarului cu gaz și grătați mielul la foc indirect 50 de minute până la 1 oră sau până când temperatura internă citește 145 pentru mediu rar.
Scoateți mielul de pe grătar, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu Chimichurri de mentă.