Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel

Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel
Nevoie de o curs principal fără gluten? Picior de miel prăjit cu pui zdrobiți și sos de Zinfandel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Zinfandel-picior de miel fiert, Zinfandel-picior de miel fiert (aragaz lent), și Halibut la grătar cu degete zdrobite și unt de roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De CiocolatăBucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De Ciocolată
2
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt Nesarat Sau Margarina1 Baton De Unt Nesarat Sau Margarina
3
Înveliți piciorul de miel cu boia, semințe de fenicul, sare și piper. Rotiți 2 linguri de ulei de măsline în oala fierbinte. Rumeniti mielul pe toate partile pentru a bloca sucurile si prajiti condimentele care acopera exteriorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi
16 Frigarui16 Frigarui
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Uncie (1/4 Cană) Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie (1/4 Cană) Parmezan Proaspăt Ras
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(cum Ar Fi PAN®)(cum Ar Fi PAN®)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Transferați mielul în tigaia de prăjire cu grătar și prăjiți-l în cuptor până când temperatura internă atinge 145 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Fruct Tartinabil Mur Fără SemințeFruct Tartinabil Mur Fără Semințe
Bucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De CiocolatăBucăți De Caramel De Migdale Sau De Caramele De Ciocolată
5
Scoateți și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
6
În timp ce mielul se prăjește, feliați puii pe jumătate pe lungime și puneți-i într-o cratiță mare cu șalotele, usturoiul, uleiul de măsline și apa. Aduceți la foc mic la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi3 Uncii) Ambalaj Biscuiți Refrigerați Cu Strat Mare De Fulgi
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Unt Suplimentar, Topit, OptionalUnt Suplimentar, Topit, Optional
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
7
Scoateți din căldură, scurgeți lichidul și amestecați ușor amestecul cu o furculiță. Se amestecă cimbru, brânză Pecorino, sare și piper. Acoperiți cartofii și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(cum Ar Fi PAN®)(cum Ar Fi PAN®)
8
Într-o cratiță, la foc mediu, topiți untul și bateți muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
1 (1 Kg) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 Inch1 (1 Kg) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
9
Adăugați șalota și gătiți până când șalota este rumenită și caramelizată, aproximativ 5 până la 7 minute Deglazați tigaia cu vin și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt Nesarat Sau Margarina1 Baton De Unt Nesarat Sau Margarina
10
Adăugați bulionul de vițel și piperul și reduceți din nou la jumătate. Se strecoară sosul printr-o sită fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Pentru a servi, feliați mielul, acoperiți cu o parte din sos și serviți alături de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
12
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista