Picior de miel la grătar cu sos de Mango și mentă

Picior de miel la grătar cu sos de Mango și mentă
Piciorul de miel la grătar cu sos de Mango și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 723 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți brânză feta, piure de mango, sare de mare Hawaiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel condimentate cu sos de mentă-Mango, Picior de miel la grătar cu sos de iaurt-mentă, și Cotlete de miel la grătar cu Rețetă de sos de mentă Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele de marinată împreună și se toarnă peste miel. Acoperiți și marinați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Scoateți mielul din marinată. Stud cu cuișoare de usturoi și frunze de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Condimentează cu sare de mare Hawaiană și piper negru proaspăt măcinat. Grătar la mediu-rare, (130 grade F registre de temperatură internă pe un termometru citit instantaneu), peste cărbuni de lemn kiawe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
5
Într-o cratiță mică adăugați oțetul și zahărul. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul se dizolva si incepe sa devina maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vin și gătiți, reducând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați ingredientele rămase și jumătate de mentă. Fierbeți 10 minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească. Reglați condimentele cu sare și piper. Amestecați menta rămasă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Feliați mielul subțire peste Bob. Pe un platou, ventilați mielul peste legume la grătar și mango la grătar. Topim mielul cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Garnisiți cu brânză feta mărunțită și crengute de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Ingrediente

4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1Ardei iute Hawaiian (Thailandez) tocat finArdei iute Hawaiian (Thailandez) tocat fin571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vin alb uscat bunvin alb uscat bun4creveți și cu veneBrânză FetaBrânză Feta12 lingurițe de pudră de usturoighimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de menta tocatefrunze proaspete de menta tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de rozmarin tocate grosier, plus mai multe pentru introducerea în carnefrunze proaspete de rozmarin tocate grosier, plus mai multe pentru introducerea în carne23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdressing lamaie piperdressing lamaie piper12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteUsturoi, decojitUsturoi, decojit33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses4creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de lavandă tocatefrunze de lavandă tocate9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.picior dezosat de miel, separați mușchii și tăiați orice țesut conjunctivpicior dezosat de miel, separați mușchii și tăiați orice țesut conjunctiv1butte topitMango la gratarMango la gratar851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piure de mangopiure de mango1crenguțăMentăMentă1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapa feliataceapa feliata1portocaliu, decojit în fâșii cu cojitor de cartofiportocaliu, decojit în fâșii cu cojitor de cartofi12 lingurițe de pudră de usturoipiper negru crăpatpiper negru crăpat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 cesti jumatati de struguri verzi8 cesti jumatati de struguri verzi851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vin roșu bunvin roșu bun571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oțet de vin de orezoțet de vin de orez4creveți și cu veneSare de mare HawaianăSare de mare Hawaiană4muguri de anason stelat, crăpațimuguri de anason stelat, crăpați571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.stoc de vițelstoc de vițel4creveți și cu veneLegume, la grătarLegume, la grătar33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista