Picior de miel la grătar cu sos de Mango și mentă

Piciorul de miel la grătar cu sos de Mango și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 723 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți brânză feta, piure de mango, sare de mare Hawaiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel condimentate cu sos de mentă-Mango, Picior de miel la grătar cu sos de iaurt-mentă, și Cotlete de miel la grătar cu Rețetă de sos de mentă Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele de marinată împreună și se toarnă peste miel. Acoperiți și marinați peste noapte la frigider.
Scoateți mielul din marinată. Stud cu cuișoare de usturoi și frunze de rozmarin.
Condimentează cu sare de mare Hawaiană și piper negru proaspăt măcinat. Grătar la mediu-rare, (130 grade F registre de temperatură internă pe un termometru citit instantaneu), peste cărbuni de lemn kiawe.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Într-o cratiță mică adăugați oțetul și zahărul. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul se dizolva si incepe sa devina maro deschis.
Adăugați vin și gătiți, reducând la jumătate.
Adăugați ingredientele rămase și jumătate de mentă. Fierbeți 10 minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească. Reglați condimentele cu sare și piper. Amestecați menta rămasă chiar înainte de servire.
Feliați mielul subțire peste Bob. Pe un platou, ventilați mielul peste legume la grătar și mango la grătar. Topim mielul cu o parte din sos.
Garnisiți cu brânză feta mărunțită și crengute de mentă.