Piciorul de miel cu smochine și lămâi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smochine, bulion de pui degresat cu grăsime, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Miel cu lămâi conservate, Tocană De Miel Cu Lămâi Și Măsline, și Pulpă de miel rulată cu unt cu ierburi și lămâi conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți mielul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2
Se presară ușor cu sare și se pune într - o tigaie superficială de 10 pe 15 inci. Bateți cimbru peste toată carnea; așezați crenguțe de rozmarin pe picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Clătiți smochinele și lămâile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Tăiați smochinele pe jumătate pe lungime prin tulpini și așezați, tăiați cu fața în sus, în jurul mielului. Tăiați și aruncați capetele lămâilor, apoi tăiați subțire lămâile în cruce și aruncați semințele. Împrăștiați felii peste și în jurul smochinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Mazare Decojita, Optional
5
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de vin și oțetul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Presărați fructele cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a cărnii până la os ajunge la 130, aproximativ 1 1/2 ore. Pe măsură ce lichidul se evaporă, adăugați mai mult vin în tigaie pentru a preveni arderea. Ocazional, întoarceți ușor fructele. Marginile bucăților ar trebui să se întunece; dacă fructele încep să ardă, scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați friptura și fructele într-un platou și păstrați-le la cald. Aruncați crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Adăugați suficient bulion în tigaie pentru a face aproximativ 3/4 cană sucuri în total, apoi adăugați smântână. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă într-un castron mic sau ulcior.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Feliați mielul și serviți carne și fructe cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă