Picior de miel cu smochine și lămâi

Piciorul de miel cu smochine și lămâi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smochine, bulion de pui degresat cu grăsime, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Miel cu lămâi conservate, Tocană De Miel Cu Lămâi Și Măsline, și Pulpă de miel rulată cu unt cu ierburi și lămâi conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și uscați-l.
Se presară ușor cu sare și se pune într - o tigaie superficială de 10 pe 15 inci. Bateți cimbru peste toată carnea; așezați crenguțe de rozmarin pe picior.
Clătiți smochinele și lămâile.
Tăiați smochinele pe jumătate pe lungime prin tulpini și așezați, tăiați cu fața în sus, în jurul mielului. Tăiați și aruncați capetele lămâilor, apoi tăiați subțire lămâile în cruce și aruncați semințele. Împrăștiați felii peste și în jurul smochinelor.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de vin și oțetul în tigaie.
Presărați fructele cu zahăr.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a cărnii până la os ajunge la 130, aproximativ 1 1/2 ore. Pe măsură ce lichidul se evaporă, adăugați mai mult vin în tigaie pentru a preveni arderea. Ocazional, întoarceți ușor fructele. Marginile bucăților ar trebui să se întunece; dacă fructele încep să ardă, scoateți din tigaie.
Transferați friptura și fructele într-un platou și păstrați-le la cald. Aruncați crenguțele de rozmarin.
Adăugați suficient bulion în tigaie pentru a face aproximativ 3/4 cană sucuri în total, apoi adăugați smântână. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite.
Se toarnă într-un castron mic sau ulcior.
Feliați mielul și serviți carne și fructe cu sucuri de tigaie.
Se adaugă sare după gust.