Picior de miel cu rozmarin și usturoi
Piciorul de miel cu rozmarin și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 174 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu conținut scăzut de sare, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miel fript împânzit cu rozmarin și usturoi, Grătar de miel cu rozmarin cu usturoi, și Filet de porc împânzit cu rozmarin și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti friptura, tăiați grăsimea din miel și tăiați fante de 16 (3/4 inch adâncime) în miel.
Combinați 1/4 cană de rozmarin și usturoi. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de rozmarin în fiecare fantă; frecați mielul cu orice amestec de rozmarin rămas.
Se presară sare și piper.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 400 timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. (Temperatura mielului va crește 5 la picioare.)
Scoateți mielul din tigaie, rezervând 2 linguri de picături pentru sos; răzuiți bucățile rumenite cu o spatulă de cauciuc.
Așezați friptura pe un platou; păstrați cald. Pentru a pregăti sosul, turnați picături rezervate într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Sac de etanșare; decupați 1 colț al sacului.
Scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Adăugați bulion și crenguță de rozmarin la picături în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Combinați portul și amidonul de porumb într-un castron mic; se adaugă la amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Aruncați crenguța de rozmarin.