Picior de miel cu rozmarin și usturoi

Picior de miel cu rozmarin și usturoi
Piciorul de miel cu rozmarin și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 174 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu conținut scăzut de sare, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miel fript împânzit cu rozmarin și usturoi, Grătar de miel cu rozmarin cu usturoi, și Filet de porc împânzit cu rozmarin și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti friptura, tăiați grăsimea din miel și tăiați fante de 16 (3/4 inch adâncime) în miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Combinați 1/4 cană de rozmarin și usturoi. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de rozmarin în fiecare fantă; frecați mielul cu orice amestec de rozmarin rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 400 timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. (Temperatura mielului va crește 5 la picioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Scoateți mielul din tigaie, rezervând 2 linguri de picături pentru sos; răzuiți bucățile rumenite cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați friptura pe un platou; păstrați cald. Pentru a pregăti sosul, turnați picături rezervate într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Sac de etanșare; decupați 1 colț al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
10
Scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
11
Adăugați bulion și crenguță de rozmarin la picături în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Combinați portul și amidonul de porumb într-un castron mic; se adaugă la amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Aruncați crenguța de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
13
Serviți sosul cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista