Picior de miel cu crustă de ierburi cu tapenadă
Picior de miel cu crustă de ierburi cu tapenadă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 454 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 49 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ulei de măsline, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Încercați Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Picior de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
De-os și tăiați bine piciorul sau puneți-l pe măcelar să o facă. Zdrobiți căței de usturoi și amestecați cu rozmarinul, crenguțele de cimbru și ardeiul crăpat.
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline și frecați toată carnea. Marinați, acoperit, la frigider, timp de 1 până la 2 zile.
Scoateți din carne crenguțele de ierburi și căței de usturoi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă usturoiul tocat, rozmarinul și cimbru cu suficient ulei de măsline pentru a se umezi într-o consistență aproape asemănătoare pastei.
Se adaugă sare și piper, după gust.
Condimentează bine mielul cu sare și piper.
Răspândiți interiorul liberal cu tapenadă.
Rulați și legați cu sfoară.
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și așezați mielul în tigaie, cu grăsime în jos. Căutați până devine auriu și întoarceți-vă astfel încât toate părțile să fie arse.
Așezați grăsimea în sus în tigaie și folosiți o furculiță mare pentru a ține mielul în timp ce scurgeți excesul de grăsime.
Bateți amestecul de ierburi tocat pe toată exteriorul mielului.
Adăugați 2 căni de apă în tigaie și prăjiți timp de 1 1/2 ore până când un termometru pentru carne citește 125 grade F.
Lăsați carnea să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere. Feliați subțire și serviți cu cartofi prăjiți.
Serviți tapenadă suplimentară pe sucurile laterale sau în tigaie.
Așezați toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline și a pătrunjelului, într-un robot de bucătărie. Tăiați grosier pulsând mașina.
Stropiți în uleiul de măsline și pulsați de câteva ori, condimentați cu sare și piper. Îndoiți pătrunjelul cu mâna. Tapenada este cea mai bună atunci când este făcută cu o zi în avans, astfel încât aromele au timp să se căsătorească.