Picior de miel cu crustă de ierburi

Picior de miel cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 230 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lavanda, puteți urma acest fel principal cu Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul și lavanda.
Întindeți mielul pe o suprafață de lucru, dezosată cu fața în sus și condimentați generos cu sare și piper.
Întindeți jumătate din amestecul de plante peste miel și rotiți-l într-o friptură. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Întindeți amestecul de plante rămas pe tot exteriorul fripturii și condimentați cu sare și piper.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, într-o tigaie mare, fierbeți bulionul la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți mielul într-o tigaie și prăjiți-l la cuptor timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Gatiti mielul timp de 45 de minute mai mult sau pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in partea cea mai groasa Inregistreaza 125 pentru mediu-rar sau 140 pentru mediu.
Transferați mielul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Adăugați semințele de fenicul în tigaia de prăjire și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mare, adăugați stocul redus și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei; condimentează cu sare și piper.
Aruncați șirul. Tăiați mielul în felii groase și aranjați pe un platou.
Turnați orice suc de sculptură în sos, lingurați-l peste miel și serviți.