Picior de miel cu crustă de ierburi

Picior de miel cu crustă de ierburi
Picior de miel cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 230 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lavanda, puteți urma acest fel principal cu Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul și lavanda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți mielul pe o suprafață de lucru, dezosată cu fața în sus și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Întindeți jumătate din amestecul de plante peste miel și rotiți-l într-o friptură. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Întindeți amestecul de plante rămas pe tot exteriorul fripturii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
6
Între timp, într-o tigaie mare, fierbeți bulionul la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți mielul într-o tigaie și prăjiți-l la cuptor timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Gatiti mielul timp de 45 de minute mai mult sau pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in partea cea mai groasa Inregistreaza 125 pentru mediu-rar sau 140 pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați mielul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Adăugați semințele de fenicul în tigaia de prăjire și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mare, adăugați stocul redus și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
12
Aruncați șirul. Tăiați mielul în felii groase și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
13
Turnați orice suc de sculptură în sos, lingurați-l peste miel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista