Picior de miel cu crustă de ierburi

Picior de miel cu crustă de ierburi
Picior de miel cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 230 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lavanda, puteți urma acest fel principal cu Scooped: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picior de miel cu crustă de ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul și lavanda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți mielul pe o suprafață de lucru, dezosată cu fața în sus și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Întindeți jumătate din amestecul de plante peste miel și rotiți-l într-o friptură. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Întindeți amestecul de plante rămas pe tot exteriorul fripturii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
6
Între timp, într-o tigaie mare, fierbeți bulionul la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți mielul într-o tigaie și prăjiți-l la cuptor timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Gatiti mielul timp de 45 de minute mai mult sau pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in partea cea mai groasa Inregistreaza 125 pentru mediu-rar sau 140 pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați mielul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Adăugați semințele de fenicul în tigaia de prăjire și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mare, adăugați stocul redus și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Aruncați șirul. Tăiați mielul în felii groase și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
13
Turnați orice suc de sculptură în sos, lingurați-l peste miel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista