Picior de miel condimentat marocan
Piciorul de miel condimentat marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 161 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, unt de prune condimentat, picior de miel dezosat rulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Miel Cu Condimente Marocane, Miel sau pui condimentat marocan, și Cotlete De Miel Condimentate Marocane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea. Frecați amestecul de ghimbir în pliuri și peste suprafața fripturii.
Așezați friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 12 până la 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți friptura din pungă; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați friptură, rumenind pe toate părțile.
Adăugați ceapa, vinul, usturoiul și bulionul și aduceți la foc mic. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de friptură. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când termometrul ajunge la 145 (mediu-rar), ungând ocazional.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron și aruncați solidele. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când se reduce la 2 căni.
Combinați făina și apa într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în lichidul de gătit în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel. Se amestecă untul de pere condimentat; serviți sosul cu miel.