Picioare De Curcan Prăjite

Picioare De Curcan Prăjite
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Picioarele de curcan prăjite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 6.45 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1511 calorii, 134g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, melasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Picioare De Curcan Prăjite Cu Ierburi, Caveman Pops (aka picioare de curcan prăjite), și Cuptor Ușor Prăjită Gratar Picioare De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sarea și zahărul într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
2
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi picioarele de curcan și se strecoară punga pentru a dizolva sarea și zahărul. Scufundați picioarele de curcan în saramură și sigilați punga. La frigider cel puțin 2 ore pentru a saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
3
Într-o cratiță, amestecați vinul alb, melasa de rodie, zahărul brun, melasa obișnuită, oțetul, ketchupul și sosul Worcestershire. Aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate. Condimentează cu 1 lingură de salvie și 1 lingură de cimbru. Gustați și reglați zahărul, sarea și piperul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Vin AlbVin Alb
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
ZahărZahăr
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți picioarele de curcan din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Fonta va funcționa bine. Se prăjește curcanul, întorcându-se frecvent, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Introduceți tigaia cu curcanul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Prăjiți descoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți și întoarceți picioarele. Condimentați cu o parte din cimbru și salvie rămase și lingurați o parte din sos pe picioare pentru a acoperi. Reveniți la cuptor pentru încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Repetați condimentul și bateți din nou cu sosul și reveniți la cuptor. Prăjiți încă 15 minute, apoi testați pentru coacere. Temperatura internă trebuie să fie de 180 grade F (82 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Serviți curcanul cu sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista