Picioare De Curcan Afumate

Picioare De Curcan Afumate
Picioarele de curcan afumate sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 133g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 1049 calorii. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente chipotle, oțet, chili măcinat ușor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Crock Pot Picioare De Curcan, Picioare Picante De Curcan, și Picioare de curcan la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu câteva ore înainte de a planifica grătarul, slăbiți pielea de pe picioarele de curcan, trecând degetele sub ea cât mai mult posibil, fără a rupe pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
2
Combinați sosul Worcestershire și uleiul. Îmbrăcați-vă degetele cu amestecul și frecați foarte bine în picioarele de curcan, obținând cât puteți sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Picior De CurcanPicior De Curcan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Presărați frecarea uscată peste piele, frecând Liberal în picioarele de curcan și sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați picioarele în pungi de plastic și dați-le la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Pregătiți fumătorul pentru grătar, aducând temperatura la 200 până la 220 de grade F.
6
Scoateți picioarele de curcan din frigider și lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
7
Reîncălziți amestecul de mop la foc mic.
8
Transferați picioarele de curcan la fumător. Gatiti pana cand picioarele sunt foarte fragede si sucurile curg limpede, aproximativ 3 1/2 pana la 4 ore. Ștergeți picioarele la intervale de 45 de minute într-o groapă de ardere a lemnului sau, după caz, pentru stilul dvs. de fumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
9
Serviți picioarele fierbinți, pentru a fi consumate cu degetele, cu o parte de sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
10
Se amestecă ingredientele împreună într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Combinați ingredientele mopului într-o cratiță mică și încălziți amestecul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista