Picioare de broască cu Pinot Grigio Mayo
Picioarele de broască cu Pinot Grigio Mayo necesită aproximativ 12 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2084 calorii, 51G de proteine, și 173g de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zară, pinot grigio, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Pinot Grigio Pere Braconate, Rum Runner cu Pinot Grigio Splash, și Pui Pinot Grigio cu glazură de citrice cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați Zara într-un castron mare cu picioarele de broască. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte (cel puțin 10 până la 12 ore bune).
Se amestecă făina, sarea și piperul alb într-un castron mare. Dragați picioarele, în amestecul de făină, acoperindu-le complet. Scuturați toată făina în exces. Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F.
Adăugați picioarele de broască în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți cu mayo.
Într-o tigaie mare de sote la foc mic, adăugați vinul și fierbeți-l la foc mic pentru a-l reduce la un sirop. Se răcește și se combină cu maioneza într-un castron mic. Se condimentează după gust, se dă la frigider până este nevoie.