Picioare de broască cu Pinot Grigio Mayo

Picioare de broască cu Pinot Grigio Mayo
Picioarele de broască cu Pinot Grigio Mayo necesită aproximativ 12 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2084 calorii, 51G de proteine, și 173g de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zară, pinot grigio, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Pinot Grigio Pere Braconate, Rum Runner cu Pinot Grigio Splash, și Pui Pinot Grigio cu glazură de citrice cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați Zara într-un castron mare cu picioarele de broască. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte (cel puțin 10 până la 12 ore bune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1
Se amestecă făina, sarea și piperul alb într-un castron mare. Dragați picioarele, în amestecul de făină, acoperindu-le complet. Scuturați toată făina în exces. Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați picioarele de broască în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De BroascăPicioare De Broască
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
3
Transferați într-un platou de servire și serviți cu mayo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4
Într-o tigaie mare de sote la foc mic, adăugați vinul și fierbeți-l la foc mic pentru a-l reduce la un sirop. Se răcește și se combină cu maioneza într-un castron mic. Se condimentează după gust, se dă la frigider până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista