Piccata De Pui Miso
Miso pui Piccatan este un fără lactate felul principal. O porție conține 296 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de bulion și miso, amestecând bine cu un tel până când miso se dizolvă. Se amestecă 1/2 cană bulion. Pune deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă pui în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la mediu; se amestecă amestecul miso și usturoiul. Întoarceți puiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand este gata.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul, caperele și piperul.