Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatan de pui. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 233 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime. Într-un vas superficial, combinați înlocuitorul de ou, 2 linguri de vin sau bulion, 2 linguri de suc de lămâie, usturoi și sos de ardei iute. Într-un alt vas superficial, combinați făina, parmezanul, pătrunjelul și sarea. Se acoperă puiul cu amestec de făină, se înmoaie în amestecul de înlocuire a ouălor, apoi se acoperă din nou cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, rumeniți patru jumătăți de piept de pui în 1-1/2 lingurițe de ulei timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați și păstrați cald.
4
Scurgeți picăturile. Repetați cu puiul rămas și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
5
Îndepărtați și păstrați cald.
6
În aceeași tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vinul sau bulionul rămas și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, până când sosul este redus cu un sfert.