Piccata De Pui

Piccata De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 217 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sucul de lămâie, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.

Instrucțiuni

1
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia pieptul de pui în jumătate. Ar trebui să ajungeți cu două fileuri subțiri care sunt imagini în oglindă unul cu celălalt. Dacă nu aveți un cuțit ascuțit sau nu sunteți prea încrezător în abilitățile dvs. de cuțit, puteți, de asemenea, să puneți sânul într-o pungă mare Ziploc și să bateți cu un ciocan până când are o grosime de aproximativ 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Sare generos și piperează puiul apoi, apoi dragează-l în făină pentru a-i da un strat ușor. Țineți puiul în aer și atingeți-l de câteva ori cu cealaltă mână pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați uleiul într-o tigaie și încălziți la foc mediu până când uleiul strălucește și este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați două bucăți de pui în tigaie și prăjiți netulburate până când începeți să vedeți că marginile încep să capete o culoare cafenie (aproximativ 2 minute). Întoarceți puiul, apoi rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați puiul gătit pe o farfurie, apoi prăjiți celelalte două cotlete. Pentru a face sosul, scurgeți tot, cu excepția unei linguri de ulei, apoi adăugați scallions tocate. Se prăjește până se înmoaie și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați bulionul de pui, apoi lăsați-l să fiarbă până nu mai rămâne aproape lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Adăugați sucul de lămâie și mierea, apoi amestecați untul. Opriți focul, apoi adăugați pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Se toarnă sosul de pui, apoi se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista