Piccata De Pui

Piccata De Pui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 217 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sucul de lămâie, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.

Instrucțiuni

1
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia pieptul de pui în jumătate. Ar trebui să ajungeți cu două fileuri subțiri care sunt imagini în oglindă unul cu celălalt. Dacă nu aveți un cuțit ascuțit sau nu sunteți prea încrezător în abilitățile dvs. de cuțit, puteți, de asemenea, să puneți sânul într-o pungă mare Ziploc și să bateți cu un ciocan până când are o grosime de aproximativ 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Sare generos și piperează puiul apoi, apoi dragează-l în făină pentru a-i da un strat ușor. Țineți puiul în aer și atingeți-l de câteva ori cu cealaltă mână pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați uleiul într-o tigaie și încălziți la foc mediu până când uleiul strălucește și este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați două bucăți de pui în tigaie și prăjiți netulburate până când începeți să vedeți că marginile încep să capete o culoare cafenie (aproximativ 2 minute). Întoarceți puiul, apoi rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați puiul gătit pe o farfurie, apoi prăjiți celelalte două cotlete. Pentru a face sosul, scurgeți tot, cu excepția unei linguri de ulei, apoi adăugați scallions tocate. Se prăjește până se înmoaie și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați bulionul de pui, apoi lăsați-l să fiarbă până nu mai rămâne aproape lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Adăugați sucul de lămâie și mierea, apoi amestecați untul. Opriți focul, apoi adăugați pătrunjelul, caperele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Se toarnă sosul de pui, apoi se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista