Piccata cremoasă de pui și sparanghel
Piccatanul cremos de pui și sparanghelul este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, apă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Piccatan De Pui Și Sparanghel Prăjit, Piccata ușoară de pui cu lămâie cu sparanghel, și Piccata Cremoasă De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti puiul in tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Se amestecă crema de gătit, bulionul și caperele; se toarnă peste pui. Capac; se fierbe la foc mic 5 până la 6 min. sau până când puiul este gata (165 grade F).
Între timp, așezați sparanghelul într-un vas cu microunde puțin adânc.
Adăugați apă; acoperiți cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde la înălțime 4 până la 5 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Serviți puiul cu sparanghel și sos.