Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Amestecul Asiatic picant ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tofu suplimentar, apă, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Foaie Pan Prăjită Legume Asiatice Potpuriu, Burger de pui asiatic cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, și Amestec de varză fierbinte și picant.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o oală. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă în tofu, sos hoisin, pastă de chili, sos fierbinte și sos de soia. Continuați să gătiți și amestecați până când tofu este încălzit și acoperit cu sosurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pastă De Chili
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Amestecați mazărea și morcovii în tigaie și gătiți 2 minute. Amestecați fasolea neagră și continuați să gătiți până se încălzește.
Asia funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
Gew okrztraminer "Kastelaz"este o culoare galbenă aurie, luxuriantă. Buchetul său este intens, captivant și foarte complex, cu arome de trandafiri și litchis, precum și fructe uscate, cu note picante de scorțișoară și cuișoare și o notă de miere în fundal. Vinul este la fel de convingător și complex în gură: rotund și plin, compact și cremos, cu prospețime și structură armonioasă, precum și un finisaj aromat. Un vin cu finețe și caracter.
Gewürztraminer "Kastelaz" is a ripe, lush golden yellow color. Its bouquet is intensive, captivating and very complex with aromas of roses and litchis as well as dried fruits, with spicy notes of cinnamon and cloves and a touch of honey in the background. The wine is just as convincing and complex in the mouth: round and full, compact and creamy with harmonious freshness and structure as well as an aromatic finish. A wine with finesse and character.