Picadillo Empa aprox. Adas cu crustă de făină de porumb
Faceți aluatul de făină de porumb
Instrucțiuni
1
Lăsați aluatul să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald timp de 1 1/2 ore și dați-l jos. (Aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați aluatul să revină la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Faceți picadillo
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Adăugați pasta de roșii, roșiile cu sucul, stafidele, măslinele, fulgii de ardei roșu și sarea și piperul după gust, fierbeți picadillo, amestecând ocazional, timp de 10 până la 15 minute, sau până când se îngroașă și cea mai mare parte a lichidului se evaporă și se lasă să se răcească. (Picadillo poate fi făcut cu 1 zi în avans și păstrat acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați picadillo să revină la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Împărțiți aluatul în 12 bucăți. Lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat și păstrând bucățile rămase acoperite cu folie de plastic, pe o suprafață ușor făinată întindeți aluatul gros de 1/8 inch și cu un tăietor rotund de 6 inci tăiați fiecare bucată într-o rundă. Puneți aproximativ 1/3 cană de picadillo pe cele două treimi inferioare ale fiecărei runde și pliați rundele în jumătate, închizând umplutura. Sigilați marginile aluatului și sertizați-le decorativ.
4
Transferați empanadele cu o spatulă pe o foaie de copt ușor unsă și coaceți-le în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 450 F. F. timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Transferați empanadele într-un raft și lăsați-le să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transfer the empanadas to a rack and let them cool.