Picadillo de dovlecei de fasole și Butternut

Picadillo de dovlecei de fasole și Butternut
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Picadillo de dovlecei de fasole și Butternut ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 408 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, dovlecei de butternut, ardei iute în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Trei Fasole Butternut Squash Chili, Suc de fructe de Butternut și supă de fasole albă, și Chili de fasole neagră cu dovlecei de Butternut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un vas mediu sau cuptor olandez la foc mediu pana se rumeneste usor si si-a redat grasimea, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și gătiți până când ceapa este fragedă și translucidă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă cuburile de dovlecei. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Adăugați mazărea cu ochi negri, dragostea de usturoi și porumbul. Se fierbe până când picadillo s-a îngroșat și aromele se reunesc, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Se amestecă busuiocul și sarea și piperul după gust. Împărțiți între șase boluri și serviți cu orez și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dientes De AjoDientes De Ajo
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Turnați uleiul într-o cratiță medie rezistentă la cuptor și adăugați usturoiul. Acoperiți oala cu folie, puneți-o în cuptor și gătiți până când usturoiul devine maro de nuci și este foarte moale (gândiți-vă la crema de brânză), aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți vasul din cuptor și lăsați usturoiul și uleiul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Puneți usturoiul și uleiul acum infuzat cu usturoi într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați chipotles și sos, cilantro, coaja de tei și sare și piure până când amestecul este foarte neted. A se păstra la frigider într-un recipient bine acoperit timp de până la 2 săptămâni sau a se congela până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista