Piața Franceză Meat Loaf

Piața Franceză Meat Loaf
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pâinea de carne de pe piața franceză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 300 calorii. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $1.36 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, pesmet, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Piața Franceză Meat Loaf, Piața Franceză Sandwich-Uri, și Ratatouille Tian din cartea de bucate a pieței franceze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 8 ingrediente intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare, amestecand des, 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Amestecați carnea de vită măcinată și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; amestecați amestecul de cârnați. Formați amestecul de carne într - o pâine de 11 1/2-x 4 inci; așezați într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când amestecul de carne nu mai este roz în centru; scurgeți pâinea de carne și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se servește cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista