Piadină de măsline cu salată de rucola și vinetă de Caper
Piadina de măsline cu salată de rucola și vinaigretă de Caper este o vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frisincroume, apă caldă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola cu ridichi și vinetă de Caper, Salată De Rucola Și Cannellini Cu Vinetă De Măsline, și Ulei de măsline ton Poșat cu Caper și vinetă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și linguri și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați 2 linguri de făină, 3 linguri de apă caldă și drojdie într-un castron mare; lasa sa stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați restul de 5 uncii de făină (aproximativ 1 cană), restul de 1/4 cană de apă caldă, măsline, ulei și 1/4 linguriță de sare; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-un cerc de 8 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Preîncălziți piatra de pizza timp de 30 de minute înainte de coacerea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
9
Glisați aluatul rulat pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 500 timp de 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți pâinea plată pe placa de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Pentru a pregăti salata, combinați rucola și ingredientele rămase într-un castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Așezați 1 1/2 cană de salată pe fiecare pâine plată. Îndoiți pâinea plată peste salată; tăiați piadinele în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
14
Notă de vin: ingredientele mediteraneene ale acestui fel de mâncare necesită un vin din regiune. Căutați albi din strugurii Fiano din sudul Italiei, cum ar fi Mandrarossa Fiano 2008 ($