Phirni (Budinca de orez Indian) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 425 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale, apă, orez cu granulație lungă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați phirni, orez punjabi phirni , cum se face phirni, Budinca De Orez Indian, și Budinca De Orez Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați și scurgeți orezul. Puneți-l într-un castron și acoperiți cu apă. Înmuiați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți apa și macinați orezul într-o pastă grosieră într-un blender sau robot de bucătărie (ar trebui să existe încă bucăți mari vizibile), aproximativ 10 până la 12 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați pasta de orez, laptele, zahărul, cardamomul și șofranul într-o cratiță cu fundul greu și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent pana cand orezul este complet fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
șofran
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați jumătate de migdale și fistic în amestec. Se amestecă energic și se stinge focul. Lăsați phirni să se răcească și serviți în boluri individuale garnisite cu migdalele și fisticul rămase.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.