Philadelphia Fish House Punch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Philadelphia Fish House Punch. O porție conține 196 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ROM auriu jamaican, suc de lămâie, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pumn De Casă De Pește, Midnight Cowboy ' s Fish House Punch, și Punch-ul Casei de pește a comerciantului Vic. pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați 2 căni de piersici proaspete (sau congelate, dezghețate) feliate și 12 crenguțe de cimbru de-a lungul fundului unei tigaie Bundt de 10-12 căni. Umpleți tigaia cu apă rece și înghețați pentru a face un inel de gheață.
Combinați 1 1/4 căni de zahăr și 1 1/4 căni de apă într-un borcan; acoperiți și agitați pentru a se dizolva pentru a face sirop simplu. Faceți înainte: inelul de gheață și siropul simplu pot fi făcute cu 2 săptămâni înainte. Păstrați inelul de gheață înghețat. Răciți siropul simplu.
Se toarnă sirop simplu într-un recipient larg mare sau într-un bol cu pumn.
Adăugați 1 litru (4 1/4 căni) Rom auriu Jamaican (cum ar fi Appleton Estate), 2 căni de coniac, 1 1/2 căni de suc proaspăt de lămâie și 1 cană de lichior de piersici (cum ar fi Bols). Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Adăugați 6 căni de apă rece pentru a lovi cu pumnul; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Scoateți inelul de gheață din tava Bundt și plutiți, cu partea rotunjită în sus, în pumn. Se toarnă în pahare umplute cu gheață.