PHILADELPHIA 3-pas Cheesecake de cartofi dulci

PHILADELPHIA 3-pas Cheesecake de cartofi dulci
Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, cuișoare măcinate, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați PHILADELPHIA 3-pas Cheesecake, PHILADELPHIA 3-Step Peppermint Cheesecake, și PHILADELPHIA 3-pas de nucă de cocos Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Bateți primele 7 ingrediente cu mixerul până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă în crustă; top cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat. Mișto. La frigider 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Stropiți cu sirop chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista