Pfeffern
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Pfeffern xvesse ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Pfeffernuesse, Vitrate Pfeffernuesse, și Pfeffernuesse (Turtă Dulce Piperată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin cuișoare), amestecând bine cu un bici.
Puneți untul, zahărul brun și zahărul granulat într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 4 minute).
Adăugați 2 linguri de apă și albus de ou în amestecul de unt; bate bine.
Adăugați amestecul de făină și nucile; bateți la viteză mică doar până se amestecă. Se amestecă uniform în 18 movile (aproximativ 2 lingurițe fiecare) la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor și aproape se fixează. Se răcește pe tigăi 2 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Presărați prăjiturile uniform cu zahăr pudră.