Pește și chipsuri parfumate cu lămâie

Pește și chipsuri parfumate cu lămâie este o rețetă Europeană care servește 4. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de morcovi, coajă de lămâie, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Guacamole de porumb prăjit cu chipsuri de Tortilla parfumate cu chimen (gustare Sud-Vest), și Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Aruncați morcovii, cartofii, cimbrul și feliile de lămâie într-o tavă mare de prăjire superficială antiaderentă, cu ulei și condimente. Gatiti timp de 25 de minute, agitând tigaia o dată sau de două ori.
Puneți broccoli într-o tigaie cu apă clocotită și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă mazărea și spanacul. Când tot spanacul s-a ofilit și mazărea este fragedă, scurgeți bine. Blitz într-un procesor de alimente la o pură netedă. Se amestecă prin crme frache, un vârf de coajă de lămâie și niște condimente.
Așezați peștele deasupra rădăcinilor prăjite și gătiți timp de 15 minute sau mai mult, până când peștele este doar gătit. Asigurați-vă că Green veg pure este încă fierbinte și serviți alături de pește și rădăcini.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.