Pește și chipsuri parfumate cu lămâie

Pește și chipsuri parfumate cu lămâie
Pește și chipsuri parfumate cu lămâie este o rețetă Europeană care servește 4. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de morcovi, coajă de lămâie, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Guacamole de porumb prăjit cu chipsuri de Tortilla parfumate cu chimen (gustare Sud-Vest), și Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați morcovii, cartofii, cimbrul și feliile de lămâie într-o tavă mare de prăjire superficială antiaderentă, cu ulei și condimente. Gatiti timp de 25 de minute, agitând tigaia o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți broccoli într-o tigaie cu apă clocotită și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă mazărea și spanacul. Când tot spanacul s-a ofilit și mazărea este fragedă, scurgeți bine. Blitz într-un procesor de alimente la o pură netedă. Se amestecă prin crme frache, un vârf de coajă de lămâie și niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați peștele deasupra rădăcinilor prăjite și gătiți timp de 15 minute sau mai mult, până când peștele este doar gătit. Asigurați-vă că Green veg pure este încă fierbinte și serviți alături de pește și rădăcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista