Pește și chipsuri parfumate cu lămâie

Pește și chipsuri parfumate cu lămâie
Pește și chipsuri parfumate cu lămâie este o rețetă Europeană care servește 4. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de morcovi, coajă de lămâie, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Guacamole de porumb prăjit cu chipsuri de Tortilla parfumate cu chimen (gustare Sud-Vest), și Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați morcovii, cartofii, cimbrul și feliile de lămâie într-o tavă mare de prăjire superficială antiaderentă, cu ulei și condimente. Gatiti timp de 25 de minute, agitând tigaia o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți broccoli într-o tigaie cu apă clocotită și gătiți timp de aproximativ 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă mazărea și spanacul. Când tot spanacul s-a ofilit și mazărea este fragedă, scurgeți bine. Blitz într-un procesor de alimente la o pură netedă. Se amestecă prin crme frache, un vârf de coajă de lămâie și niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați peștele deasupra rădăcinilor prăjite și gătiți timp de 15 minute sau mai mult, până când peștele este doar gătit. Asigurați-vă că Green veg pure este încă fierbinte și serviți alături de pește și rădăcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista