Pește și chipsuri englezești adevărate cu aluat de bere Yorkshire

Pește și chipsuri englezești adevărate cu aluat de bere Yorkshire
Rețeta adevărată pește și chipsuri englezești cu aluat de bere Yorkshire este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 4 și costă 4,26 USD pe porție. O porție conține 523 calorii, 42G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 256 de fani. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Dacă aveți la îndemână bere, bicarbonat de sodă, făină suplimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește și chipsuri în aluat de bere, Pește și chipsuri cu aluat de bere, și Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista