Pește Întreg Prăjit La Cuptor
Peștele întreg prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 562 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de măsline, biban de 3 kilograme și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pește Întreg Prăjit La Cuptor, Cina De Pește Prăjită La Cuptor, și Tocană de pește prăjită la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie mare de copt cu margini, întindeți frunzele de dafin și 6 tulpini de fenicul într-un strat uniform.
Coaceți până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute pentru frunzele de dafin și 6 minute pentru tulpinile de fenicul.
Faceți 3 tăieturi transversale până la os pe fiecare parte a peștelui. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper și acoperiți-l generos peste tot cu ulei de măsline. Puneți 2 frunze de dafin în fiecare bară și puneți restul frunzelor de dafin în cavitate, împreună cu tulpinile de fenicul coapte. Folosind o frigăruie de bambus, închideți peștele.
Puneți o plită din fontă unsă sau o foaie de copt foarte robustă peste 2 arzătoare la foc moderat.
Puneți restul de 6 tulpini de fenicul pe grătar și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Puneți peștele pe tulpinile de fenicul, transferați grătarul în cuptor și prăjiți timp de aproximativ 18 minute sau până când peștele este doar gătit; carnea trebuie să se descuameze ușor atunci când este presată ușor.
Transferați peștele într-un platou împreună cu orice sucuri din grătar și condimentați cu sare și piper. Folosind 2 furculițe, ridicați peștele de pe oase și aranjați pe farfurii. Treceți uleiul de măsline și pene de lămâie la masă.
Recomandare de vin: mâncărurile cu caracter fumuriu se împerechează bine cu albii corpolenți, precum parfumul Alderbrook Viognier din 1998. Chardonnay-ul Matanzas Creek din 1997 se armonizează și cu aromele fumurii.
Note: tulpinile uscate de fenicul, care adaugă o aromă subtilă de anason peștelui, sunt disponibile la magazinele alimentare de specialitate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.