Pește întreg la grătar în frunze de struguri

Peștele întreg la grătar în frunze de struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, macrou, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Frunze de struguri la grătar umplute cu cârnați și brânză de capră, Somon la grătar în frunze de struguri cu gust de roșii-stafide, și Pește la grătar cu lămâie în frunze de banană.
Instrucțiuni
Scoateți capetele din pește sau lăsați-le aprinse, după cum preferați. Sărați din belșug peștele în interior și în exterior și frecați-l în interior și în exterior cu sucul de lămâie.
Strângeți ușor excesul de lichid din frunzele de struguri fără a le stoarce uscate. Înfășurați suficiente frunze de struguri în jurul fiecărui pește pentru a-l închide complet, cu capul până la coadă.
Așezați peștele învelit pe un platou, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la frigider pentru cel puțin 30 de minute sau până la câteva ore.
Când sunteți gata să gătiți peștele, încălziți un grătar la mediu. Înveliți ușor ambalajul frunzelor de struguri cu ulei de măsline.
Așezați peștele pe grătar și gătiți până când frunzele sunt ușor carbonizate de jur împrejur și peștele fulgi ușor când este străpuns cu o furculiță, 812 minute.
Se servește imediat, garnisit cu pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.