Pește în stil Cajun cu conținut scăzut de grăsimi în pergament ...delicios!

Pește în stil Cajun cu conținut scăzut de grăsimi în pergament ...delicios!
Pește în stil Cajun cu conținut scăzut de grăsimi în pergament ...delicios! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 200 de calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de condimente cajun, pătrunjel, file de rechin)) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma hârtia de orez, puteți urma acest fel principal cu Nu Coace Orez Krispies Owl Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Pește la grătar în pergament pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista