Pește în pergament cu dovlecei, măsline negre și Rețetă de busuioc
Peștele în pergament cu dovlecei, măsline negre și Rețetă de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 4.85 pe portie. O porție conține 268 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de busuioc, vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cod negru cu măsline și cartofi în pergament, Pește de bază coapte în rețetă pergament, și Paste de tomate–busuioc de moștenire cu măsline și Rețetă Feta pentru rețete similare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.