Peștele în bulion de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită sparanghel, fileuri mahi mahi, bulion suplimentar de pui și gnocchi de cartofi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Rețete similare sunt Bulion De Pește, Bulion De Pește Adriatic, și Pește În Bulion De Legume.
Instrucțiuni
1
Presărați pește cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, pește brun în 4-1/2 lingurițe ulei timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță Brite
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Coaceți, neacoperit, la 425 CP timp de 6-8 minute sau până când peștele devine opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Într-o cratiță mare, sotati usturoiul în uleiul rămas timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați bulionul, vinul și roșiile; aduceți doar la fierbere. Adăugați cu grijă sparanghelul, fasolea, gnocchi și rozmarinul. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 3-5 minute sau pana cand sparanghelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Gnocchi
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați peștele în patru boluri de servire;lingură amestec de bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.