Pește Verde Prăjit Thailandez

Pește Verde Prăjit Thailandez
Peștele verde prăjit thailandez este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 292 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr brun, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește Verde Prăjit Thailandez, Pește Curry Verde Thailandez, și Curry verde de pește thailandez cu sparanghel și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu folie sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-un robot de bucătărie, bateți sucul de lămâie, coriandru, mentă, sos de pește, ulei de susan, zahăr brun, fulgi de ardei roșu, piper și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PiperPiper
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Tăiați 4 până la 5 fante pe fiecare parte a peștelui, aproape până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
PeștePește
4
Împărțiți pasta de coriandru în jumătate. Frecați 1 porție de pastă peste tot peștele, în special în fante și cavitatea peștelui. Rezervați cealaltă jumătate pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Luați o bucată mare de folie și formați o minge liberă. Umpleți-l în cavitate, astfel încât să puteți face peștele să "stea" pe foaia de copt, burta orientată în jos, creasta spatelui peștelui orientată spre tavan. Va arăta ca și cum peștele înoată pe foaia de copt!
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți până când ochii devin albi solizi și carnea se descuamă ușor, 15 până la 20 de minute, în funcție de mărimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Gustați marinada rămasă și adăugați suc din cealaltă jumătate a varului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SucSuc
VarVar
8
Serviți marinada pe lateral cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista