Pește Verde Prăjit Thailandez
Peștele verde prăjit thailandez este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 292 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr brun, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește Verde Prăjit Thailandez, Pește Curry Verde Thailandez, și Curry verde de pește thailandez cu sparanghel și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu folie sau pergament.
Într-un robot de bucătărie, bateți sucul de lămâie, coriandru, mentă, sos de pește, ulei de susan, zahăr brun, fulgi de ardei roșu, piper și ulei.
Tăiați 4 până la 5 fante pe fiecare parte a peștelui, aproape până la os.
Împărțiți pasta de coriandru în jumătate. Frecați 1 porție de pastă peste tot peștele, în special în fante și cavitatea peștelui. Rezervați cealaltă jumătate pentru servire.
Luați o bucată mare de folie și formați o minge liberă. Umpleți-l în cavitate, astfel încât să puteți face peștele să "stea" pe foaia de copt, burta orientată în jos, creasta spatelui peștelui orientată spre tavan. Va arăta ca și cum peștele înoată pe foaia de copt!
Coaceți până când ochii devin albi solizi și carnea se descuamă ușor, 15 până la 20 de minute, în funcție de mărimea peștelui.
Gustați marinada rămasă și adăugați suc din cealaltă jumătate a varului.
Serviți marinada pe lateral cu peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.