Pește-Spadă Spiedini
Spadă Spiedini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 397 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,67 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați short, herbes de provence, salt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Pește-Spadă Spiedini, Pește-Spadă Spiedini, și Spadă Spiedini - Giada De Laurentiis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 12 frigarui scurte, groase din lemn, înmuiate în apă timp de cel puțin 30 de minute
Bateți uleiul, herbes de Provence, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca.
Tăiați fripturile de pește-spadă în cuburi de 36 (1 inch) și aruncați amestecul de ulei pentru a acoperi. Infilați cuburile de pește-spadă pe frigarui de lemn, 3 pe frigărui. Înfășurați o felie de pancetta în jurul și între cuburile de pește-spadă de pe fiecare frigăruie. Aranjați frigarui de pește-spadă pe o foaie mică de copt și periați cu amestecul de ulei rămas. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi, întorcându-vă ocazional în amestecul de ulei.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare sau preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătiți frigăruile de pește-spadă până când peștele-spadă este doar opac în centru și pancetta este crocantă, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Transferați frigarui în farfurii și serviți cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris