Pește-Spadă Spiedini

Pește-Spadă Spiedini
Spadă Spiedini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 397 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,67 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați short, herbes de provence, salt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Pește-Spadă Spiedini, Pește-Spadă Spiedini, și Spadă Spiedini - Giada De Laurentiis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 12 frigarui scurte, groase din lemn, înmuiate în apă timp de cel puțin 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Bateți uleiul, herbes de Provence, sarea și piperul într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Tăiați fripturile de pește-spadă în cuburi de 36 (1 inch) și aruncați amestecul de ulei pentru a acoperi. Infilați cuburile de pește-spadă pe frigarui de lemn, 3 pe frigărui. Înfășurați o felie de pancetta în jurul și între cuburile de pește-spadă de pe fiecare frigăruie. Aranjați frigarui de pește-spadă pe o foaie mică de copt și periați cu amestecul de ulei rămas. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 1 zi, întorcându-vă ocazional în amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare sau preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătiți frigăruile de pește-spadă până când peștele-spadă este doar opac în centru și pancetta este crocantă, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați frigarui în farfurii și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista