Pește-spadă picant de muștar și frigarui de anghinare
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pește-spadă picant de muștar și frigarui de anghinare ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână hamsie, sare și piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Zesty Pește-Spadă Kabobs, Teriyaki Pește-Spadă Kabobs, și Pește-Spadă Creveți Kabobs.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștar, suc de lămâie, capere, hamsii, usturoi și 6 linguri de ulei de măsline într-un castron mare.
Adăugați bucățile de pește-spadă și inimile de anghinare în castron, aruncând pentru a le acoperi cu marinada.
Lăsați peștele-spadă și anghinarea să se marineze cel puțin 4 ore, dar peste noapte este mai bine.Împărțiți peștele și anghinarea în mod egal între 8 frigarui. Alternați între anghinare și pește în timp ce filetați totul pe frigarui. Nu împachetați împreună pe bastoane pentru a le strânge. Ar trebui să se atingă, dar să nu fie înghesuiți lângă vecinii lor.Periați cu grijă o parte din uleiul de măsline rămas pe fiecare frigăruie. Se condimentează cu sare și piper. Apoi aranjați frigăruile pe grătar. Doriți să utilizați căldură indirectă, așa că aranjați-vă cărbunii în mod corespunzător.Gatiti kabobs, rotirea-le unele ca te duci. Continuați să periați suprafața cu uleiul de măsline rămas în timp ce întoarceți fiecare frigăruie pentru a preveni lipirea. Peștele-spadă ar trebui să fie carbonizat pe dinafară și abia gătit până la capăt. Aproximativ 7 minute, în funcție de căldura grătarului. Nu uitați că peștele va continua să gătească odată ce părăsește grătarul, așa că nu gătiți prea mult. Anghinarea ar trebui să aibă, de asemenea, niște urme frumoase carbonizate.Aduceți-le la masă fierbinți. Le puteți servi cu o varietate de condimente, cum ar fi: felii de lămâie, ierburi tocate, piper negru bun, gust de castraveți și ceapă, aioli de usturoi sau doar un strop de ulei de măsline foarte bun. Pâinea la grătar și o varietate de salate vor rotunji această petrecere!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio