Pește-spadă marinat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 677 calorii, 69G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,8 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, fripturi de pește-spadă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar, Pește-Spadă La Grătar Marinat Cu Soia-Ghimbir, și Pește-Spadă Marinat Și Glazurat.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de copt din sticlă, combinați usturoiul, vinul alb, sucul de lămâie, sosul de soia, uleiul de măsline, condimentele de pasăre, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Se amestecă doar pentru a se amesteca.
3
Puneți fripturile de pește-spadă în marinată și dați-le la frigider timp de 1 oră, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Grătiți fripturile de pește-spadă timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.