Peștele-spadă rapid la grătar cu Salsa de Papaya necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1310 calorii, 140g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 24,76 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ardei jalapeno, fripturi de pește-spadă, papaya și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul (lăsați 10 minute pentru grătarul cu gaz).În timp ce grătarul se încălzește, pregătiți pește și faceți salsa.Pregătiți fileuri de pește: periați cu ulei, presărați sare, piper și amestec de condimente.Pregătiți salsa: amestecați toate ingredientele, având grijă să păstrați totul foarte mic. Dacă doriți, puteți adăuga castraveți tăiați cubulețe sau ceapă roșie, în funcție de preferințele dvs. gustative. Pune salsa deoparte.Pregătiți grătarul încălzit pentru pește (folosim un spray antiaderent făcut pentru grătare pentru a preveni lipirea).Grill pește 4-5 minute pe fiecare parte. Când gătiți pește-spadă, nu gătiți prea mult sau va fi uscat. Nu așteptați până când se "desparte" ca alți pești - când peștele-spadă este perfect gătit, va exista totuși o oarecare rezistență atunci când încercați să-l tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Pește-spadă
Culese Crengute De Marar
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.