Pește-Spadă La Grătar Cu Unt Compus Acidulat

Pește-Spadă La Grătar Cu Unt Compus Acidulat
Peștele-spadă la grătar cu unt compus acidulat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1015 calorii, 46G de proteine, și 92g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $6.14 pe portie. Dacă aveți la îndemână friptură de pește-spadă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu unt compus de lămâie-piper, Somon la grătar cu ierburi și unt compus din lămâie Meyer, și Pește-spadă la grătar cu unt brun Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La începutul zilei, amestecați 1 TB sare kosher într-o cană cu apă caldă. Se amestecă bine pentru a se dizolva. La frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se amestecă usturoiul tocat, coaja de lămâie, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și sosul Worcestershire în untul înmuiatamestecați bine. Se pune în ramekin și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Cu aproximativ 1/2 oră înainte de gătit, puneți peștele-spadă în saramură timp de 10 minute, întorcându-se o dată după 5 minute. Clătiți bine peștele și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Lăsați peștele să ajungă la temperatura camerei și să înceapă grătarul. Scoateți untul compus din frigider și lăsați-l să ajungă și la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Frecați friptura de pește-spadă cu ulei de măsline și presărați generos cu piper negru proaspăt măcinat. Grătiți peștele la foc direct până când este gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte (în funcție de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pește-spadăPește-spadă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați peștele să se odihnească, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se servește cu unt compus stratificat deasupra și o stropire de sare de mare fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
(Untul este uimitor și pe o baghetă!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista