Pește-Spadă La Grătar Cu Unt Compus Acidulat
Peștele-spadă la grătar cu unt compus acidulat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1015 calorii, 46G de proteine, și 92g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $6.14 pe portie. Dacă aveți la îndemână friptură de pește-spadă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somon la grătar cu unt compus de lămâie-piper, Somon la grătar cu ierburi și unt compus din lămâie Meyer, și Pește-spadă la grătar cu unt brun Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La începutul zilei, amestecați 1 TB sare kosher într-o cană cu apă caldă. Se amestecă bine pentru a se dizolva. La frigider până la rece.
Se amestecă usturoiul tocat, coaja de lămâie, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și sosul Worcestershire în untul înmuiatamestecați bine. Se pune în ramekin și se dă la frigider.
Cu aproximativ 1/2 oră înainte de gătit, puneți peștele-spadă în saramură timp de 10 minute, întorcându-se o dată după 5 minute. Clătiți bine peștele și uscați.
Lăsați peștele să ajungă la temperatura camerei și să înceapă grătarul. Scoateți untul compus din frigider și lăsați-l să ajungă și la temperatura camerei.
Frecați friptura de pește-spadă cu ulei de măsline și presărați generos cu piper negru proaspăt măcinat. Grătiți peștele la foc direct până când este gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte (în funcție de grosime).
Lăsați peștele să se odihnească, acoperit, timp de 5 minute.
Se servește cu unt compus stratificat deasupra și o stropire de sare de mare fulgioasă.
(Untul este uimitor și pe o baghetă!)