Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper

Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper
Pește-spadă la grătar cu sos de lămâie și Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 456 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fripturi de pește-spadă tăiate 1 1, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie, Mărar Și Castraveți, și Calmar la grătar cu sos de lămâie.

Instrucțiuni

1
Topiți 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu mic. Se amestecă constant până când untul devine maro deschis, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați feliile de lămâie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Adăugați-le (cu sucul lor) și caperele, în cratiță. Reduceți focul și gătiți, agitând tigaia de mai multe ori, până când lămâia și caperele sunt încălzite, aproximativ 1 minut. Gust pentru și condimente corecte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Periați peștele-spadă cu ulei de măsline pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pește-spadăPește-spadă
6
Se presară sare și piper alb proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Grătiți sau prăjiți peștele-spadă la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când este carbonizat afară și încă ușor roz în centru (3 până la 4 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați peștele-spadă într-un platou mare și tăiați-l în fâșii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
9
Se toarnă sosul de lămâie și caper peste pește și se servește imediat, garnisit cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Sfat pentru vin: albușurile suculente sunt cele mai răcoritoare vara. Există o serie întreagă de sticle gustoase și accesibile în această categorie. Am băut Albario de la Martin Codax (și, de asemenea, Spania prăjită câștigă în Cupa Mondială!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista