Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie Și Caper

Pește-spadă la grătar cu sos de lămâie și Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 456 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fripturi de pește-spadă tăiate 1 1, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie, Mărar Și Castraveți, și Calmar la grătar cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Topiți 4 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu mic. Se amestecă constant până când untul devine maro deschis, aproximativ 3 minute.
Tăiați feliile de lămâie în sferturi.
Adăugați-le (cu sucul lor) și caperele, în cratiță. Reduceți focul și gătiți, agitând tigaia de mai multe ori, până când lămâia și caperele sunt încălzite, aproximativ 1 minut. Gust pentru și condimente corecte.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul.
Periați peștele-spadă cu ulei de măsline pe ambele părți.
Se presară sare și piper alb proaspăt măcinat după gust.
Grătiți sau prăjiți peștele-spadă la aproximativ 4 inci de căldură, întorcându-se o dată, până când este carbonizat afară și încă ușor roz în centru (3 până la 4 minute pe fiecare parte).
Transferați peștele-spadă într-un platou mare și tăiați-l în fâșii groase.
Se toarnă sosul de lămâie și caper peste pește și se servește imediat, garnisit cu pătrunjelul tocat.
Sfat pentru vin: albușurile suculente sunt cele mai răcoritoare vara. Există o serie întreagă de sticle gustoase și accesibile în această categorie. Am băut Albario de la Martin Codax (și, de asemenea, Spania prăjită câștigă în Cupa Mondială!)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio