Pește-spadă la grătar cu Salsa de var de castraveți

Pește-spadă la grătar cu Salsa de castravete de var ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 112 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de serrano chile, verdeață de scallion, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, Pește-Spadă La Grătar Cu Sos De Lămâie, Mărar Și Castraveți, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de lămâie, mierea, uleiul și coriandrul într-un vas puțin adânc.
Adăugați pește-spadă, întorcându-vă la strat și marinați la temperatura camerei, răsturnând o dată, 15 minute. (Nu marinați mai mult.)
Îndepărtați coaja, inclusiv toată miezul alb, din var cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele libere de membrane și tăiați fin segmentele, apoi combinați cu ingredientele salsa rămase într-un castron.
Ungeți ușor tigaia cu ulei și încălziți la foc moderat până când începeți să fumați.
Scoateți peștele-spadă din marinată și condimentați ambele părți cu sare și piper. Pește la grătar până când este gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se servește acoperit cu salsa.
Nota bucătarilor: Salsa poate fi făcută cu 2 ore înainte și răcită, acoperită.