Pește-spadă la grătar cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 228 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de pește-spadă, rozmarin, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Pește-Spadă De Rozmarin La Grătar, Pește-spadă la grătar cu rozmarin, și Pește-spadă la grătar cu rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă vinul, usturoiul și 1 linguriță de rozmarin împreună într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați în vasul de copt, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și rozmarinul rămas. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați peștele într-un vas căptușit cu un prosop de hârtie și aruncați marinada. Grătar ușor cu ulei pentru a preveni lipirea. Pește la grătar 10 minute, întorcându-se o dată sau până când peștele poate fi ușor fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
7
Scoateți peștele pe o farfurie de servire. Puneți sosul de lămâie peste pește și acoperiți fiecare file cu o felie de lămâie pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.