Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă la grătar cu Charmoulan. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 34G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fripturi de pește-spadă, piper proaspăt măcinat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Somon la grătar cu Charmoula, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlete De Miel Charmoula La Grătar.
Instrucțiuni
1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
2
Puneți roșiile într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați 4 linguri de ulei, sucul de lămâie, chimen, boia, oregano, ghimbir, 3/4 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper și pătrunjel. Amestecați doar până când amestecul devine un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Ghimbir
Piper
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Înveliți peștele-spadă cu restul de 1 lingură de ulei și presărați cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Grătiți sau fierbeți peștele timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Piper
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
5
Alternative de pește: Cod, halibut, tilefish, mahimahi, rechin mako, sturion, ton-aproape orice fripturi de pește pot sta în locul peștelui-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Halibut
Friptură
Rechin
Pește
Ton
6
Recomandare de vin: alegeți un pinot blanc din Alsacia în Franța sau un pinot gris din Oregon; ambele sunt vinuri albe încântătoare, ușor de băut, care vor avea suficient corp și aciditatea moderată necesară pentru a se împerechea cu sosul picant de roșii.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.