Pește-spadă Involtini Alla Siciliana (adaptat după bucătarul Babbo

Pește-spadă Involtini Alla Siciliana (adaptat după bucătarul Babbo
Pește-spadă Involtini Alla Siciliana (adaptat de la bucătarul Babbo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 121G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1807 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $18.93 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Divas interne Blog. Un amestec de fulgi de piper, sos de roșii de bază, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pește-spadă a la Siciliana, Pește-Spadă Siciliana, și Spaghetti con Pesto alla Siciliana.

Instrucțiuni

1
sos de roșii de bază și apoi este încărcat cu măsline, capere, fulgi de ardei roșu, nuci de pin, coacăze și vin alb. În tigaia de fierbere sosul merge, urmat de fileuri de pește-spadă acoperite cu un amestec delicios de ierburi/pesmet. Totul se coace împreună și apoi se servește cu sosul turnat deasupra peștelui.Sfinte Sisoe! Acest sos este ceva de scris acasă! Combinația de capere și măsline sărate, fulgi de chili picant, coacăze dulci și nuci de pin bogate declanșează o reacție în lanț de aromă care vă va face să vă lingeți bolul. Peștele-spadă cu firimiturile de pâine este, de asemenea, fabulos umed și cărnos și merge uimitor cu sosul. De atunci am făcut acest fel de mâncare de mai multe ori și devine rapid unul dintre elementele mele preferate de uz casnic.Pește-Spadă Involtini Alla Siciliana (Adaptat Din Cartea De Bucate Babbo)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pește-spadăPește-spadă
CoacăzeCoacăze
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Servește 4 persoane
3
Timp de gătit: aproximativ 1 oră (inclusiv prepararea sosului de roșii de bază)Ingrediente1 1/2 căni sos de roșii de bază (Vezi mai jos)4 fileuri de pește-spadă (totalizând aproximativ 1 1/2 lire sterline)4 linguri ulei de măsline extravirgin1/2 cană măsline Gaeta1/4 cană capere ambalate cu sare, clătite și drenate1 lingură fulgi de ardei roșu fierbinte2 linguri cupe)1/4 cană ulei de măsline extravirgin1 ceapă spaniolă, tăiată Fin4 căței de usturoi, curățați și tăiați subțire3 linguri cimbru proaspăt, tocat sau 1 lingură timă uscată1/2 morcov mediu, mărunțit FIN2 cutii de 28 uncii roșii întregi decojitesare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapa SpaniolăCeapa Spaniolă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pește-spadăPește-spadă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Pentru a face sosul de roșii de bază, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie (8-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați cimbru și morcov și gătiți timp de 5 minute, până când morcovul este foarte moale. Zdrobiți roșiile cu mâinile (îmi place această parte!) și adăugați-le și sucurile lor. Se aduce la fierbere, amestecând des, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute. Se condimentează cu sare. Acest sos se păstrează 1 săptămână la frigider și 6 luni în freezer.To faceți peștele-spadă, Preîncălziți cuptorul la 450 degrees.In o tigaie sau o tigaie rezistentă la cuptor, combinați 1 1/2 căni din sosul de roșii de bază cu 2 linguri de ulei de măsline, măsline, capere, fulgi de ardei roșu, nuci de pin, coacăze și vin. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte.Între timp, într-un castron mic, combinați pesmetul, pătrunjelul, restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.Clătiți peștele și uscați-l. Condimentează fiecare bucată cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadăPește-spadă
CoacăzeCoacăze
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați fiecare bucată de pește în tigaia rezistentă la cuptor și acoperiți cu o lingură plină de amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de aproximativ 10-12 minute sau până când fiecare bucată este gătită through.To farfurie, așezați o bucată de pește pe o farfurie și lingurați sosul peste ea. Bucurați-vă!Sursă pentru Ingredientepește-spadă prins de sălbăticie, ceapă organică, usturoi organic, morcov organic, cimbru organic, pătrunjel organic cu frunze plate și ulei de măsline pentru misiune locală de pe piața fermierilor de la Hollywoodroși organici decojiți, măsline, capere, fulgi de ardei roșu, nuci de pin, coacăze și pâine Ezechiel (pentru prepararea firimiturilor de pâine) din alimente integrale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pește-spadăPește-spadă
CoacăzeCoacăze
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Carte de bucate
10
Cartea de bucate Babbo de Mario Batali
11
Aceasta este hands down, achiziția mea preferată de cărți de bucate recente. Inspirat de o excursie la Osteria Mozza și la îndemnul fratelui meu bucătar de top, l-am cumpărat împreună cu atașamentele mele de paste pentru mixerul meu de stand. De atunci, am fost gătit o furtună și iubitor vreodată minut de ea! Aceasta este o mâncare interesantă care izbucnește cu aromă și este accesibilă bucătarului de acasă. I-am dat-o mamei mele, Diva originală, pentru Chrismtas, și îi place și ea. S - ar putea să nu-mi permit să mănânc la Osteria Mozza în fiecare zi-dar acum pot aduce Osteria La mine acasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspătpesmet proaspăt2kilogrameroșii întregi decojiteroșii întregi decojite2kilogrameroșii întregi decojiteroșii întregi decojite11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin1Timp de gătit: aproximativ oră (inclusiv prepararea sosului de roșii de bază)Timp de gătit: aproximativ oră (inclusiv prepararea sosului de roșii de bază)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăzecoacăze2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate, tocatpătrunjel cu frunze plate, tocat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycimbru proaspăt, tocat sau 1 lingură de cimbru uscatcimbru proaspăt, tocat sau 1 lingură de cimbru uscat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycimbru proaspăt, tocat sau 1 lingură de cimbru uscatcimbru proaspăt, tocat sau 1 lingură de cimbru uscat4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMăsline GaetaMăsline Gaeta1Ceapă spaniolă, tăiată finCeapă spaniolă, tăiată fin22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-1222 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-1211 lingură de oregano uscatfulgi de ardei roșu fierbintefulgi de ardei roșu fierbinte11 lingură de oregano uscatfulgi de ardei roșu fierbintefulgi de ardei roșu fierbinte4creveți și cu vene5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite4creveți și cu venesare și pipersare și piper591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcapere ambalate în sare, clătite și scursecapere ambalate în sare, clătite și scurse4fileurifileuri de pește-spadă (totalizând aproximativ 1 1/2 lbs)fileuri de pește-spadă (totalizând aproximativ 1 1/2 lbs)4fileurifileuri de pește-spadă (totalizând aproximativ 1 1/2 lire sterline)fileuri de pește-spadă (totalizând aproximativ 1 1/2 lire sterline)4creveți și cu venePește-Spadă Involtini Alla Siciliana (Adaptat Din Cartea De Bucate Babbo)Pește-Spadă Involtini Alla Siciliana (Adaptat Din Cartea De Bucate Babbo)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de roșii de bază (Vezi mai jos)sos de roșii de bază (Vezi mai jos)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista