Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice

Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă cu Pesto de citrice. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $6.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 828 calorii. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 112 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice, Pește-spadă cu salată de citrice, și Pește-Spadă De Citrice Cu Unt De Coriandru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, zestele, sucurile, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până când amestecul este tocat mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron și se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți ambele părți ale fileurilor de pește-spadă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți peștele-spadă aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru un file gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați peștele-spadă la grătar în farfurii de servire, acoperiți cu pesto de citrice și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista