Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă cu Pesto de citrice. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $6.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 828 calorii. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 112 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice, Pește-spadă cu salată de citrice, și Pește-Spadă De Citrice Cu Unt De Coriandru.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, zestele, sucurile, sarea și piperul într-un robot de bucătărie până când amestecul este tocat mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Nuci De Pin
Usturoi
Piper
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron și se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
5
Ungeți ambele părți ale fileurilor de pește-spadă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți peștele-spadă aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru un file gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați peștele-spadă la grătar în farfurii de servire, acoperiți cu pesto de citrice și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.