Pește-spadă cu crustă de chimen cu Salsa de castraveți-ridiche
Pește-spadă cu crustă de chimen cu Salsa de castraveți-ridiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 281 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, sare, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de var de castraveți, Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, și Friptură Cu Castraveți Și Salsa De Ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti peștele, combinați semințele de chimen, boabele de piper și 1/4 linguriță de sare într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan amestecul de semințe de chimen folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Presărați amestecul de semințe de chimen pe 1 parte a fiecărei fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pește, cu crusta în jos; gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.