Pește-spadă cu crustă de chimen cu Salsa de castraveți-ridiche

Pește-spadă cu crustă de chimen cu Salsa de castraveți-ridiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 281 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, sare, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de var de castraveți, Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, și Friptură Cu Castraveți Și Salsa De Ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti peștele, combinați semințele de chimen, boabele de piper și 1/4 linguriță de sare într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Zdrobiți grosolan amestecul de semințe de chimen folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați amestecul de semințe de chimen pe 1 parte a fiecărei fripturi.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pește, cu crusta în jos; gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.