Pește-Spadă Cu Boia Afumată

Pește-Spadă Cu Boia Afumată
Peștele-spadă cu boia afumată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 74 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 68 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 265 de fani. Dacă aveți romi, pește-spadă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Pește-spadă cu boia afumată, Pește-spadă la grătar cu Paprikan afumat și Salsa de fructe cu ierburi, și Boia Afumată Tri Tip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea din peștele-spadă și tăiați-o în cuburi. Sareți bine peștele și pudrați cuburile în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toate bucățile de pește-spadă într-un singur strat. Căutați-le bine pe cel puțin două părți. Dați primei părți 1-2 minute, apoi căutați alte părți timp de 30 de secunde până la 1 minut fiecare.2 când peștele-spadă este gătit, scoateți-l într-un castron și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați feliile de usturoi și sotati 30 de secunde în secunda în care începe să se rumenească, adăugați roșiile, pătrunjelul, vinul alb, nucile de pin și boia. Aruncați pentru a combina și a găti 1 minut, apoi adăugați peștele-spadă înapoi în tigaie, aruncați pentru a combina și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pește-spadăPește-spadă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista