Peștele-spadă cu boia afumată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 74 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 68 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 265 de fani. Dacă aveți romi, pește-spadă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Pește-spadă cu boia afumată, Pește-spadă la grătar cu Paprikan afumat și Salsa de fructe cu ierburi, și Boia Afumată Tri Tip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Scoateți pielea din peștele-spadă și tăiați-o în cuburi. Sareți bine peștele și pudrați cuburile în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toate bucățile de pește-spadă într-un singur strat. Căutați-le bine pe cel puțin două părți. Dați primei părți 1-2 minute, apoi căutați alte părți timp de 30 de secunde până la 1 minut fiecare.2 când peștele-spadă este gătit, scoateți-l într-un castron și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați feliile de usturoi și sotati 30 de secunde în secunda în care începe să se rumenească, adăugați roșiile, pătrunjelul, vinul alb, nucile de pin și boia. Aruncați pentru a combina și a găti 1 minut, apoi adăugați peștele-spadă înapoi în tigaie, aruncați pentru a combina și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pește-spadă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.