Pește-Spadă Cajun Cu Sos De Remouladă Rapid Și Cremos

Pește-Spadă Cajun Cu Sos De Remouladă Rapid Și Cremos
Rețeta Cajun pește-spadă cu sos rapid, cremos Remoulade ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Pentru $4.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 504 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână muștar din cereale integrale, cimbru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Degete de somn cu sos Cajun Remoulade, Bame Prăjite În Stil Cajun Cu Sos Remoulade, și Burgeri de porc Cajun cu sos Remoulade picant.

Instrucțiuni

1
Bacsis: această rețetă poate fi dublată, dar va trebui să folosiți două tigăi pentru pește. Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, hreanul și caperele; se amestecă până se omogenizează bine. Într-un alt castron mic, combinați boiaua, cimbru, oregano, praf de usturoi, 1/2 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Periați peștele-spadă cu 1 linguriță. din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Întindeți cantități egale de amestec de boia pe ambele părți ale peștelui-spadă și lăsați să stea 10 minute. Într-o tigaie mare din fontă sau grea, încălziți restul de 2 lingurițe. ulei la foc mediu-mare până la foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați peștele-spadă și gătiți până se rumenesc bine, 4 până la 5 minute. Întoarceți peștele-spadă și continuați să gătiți până când peștele este gătit (tăiat în el pentru a verifica) și a doua parte este bine rumenită, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se servește cu sosul rmoulade. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se servește cu orez și fasole roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole RoșieFasole Roșie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Dimensiune
2
pe baza a două porții, calorii
1
470, grăsime
2
35, Calorii Grase
1
330, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
32, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
950, colesterol
6
85, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
2, Grăsimi Polinesaturate
2
16, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista