Pește-Spadă Cajun Cu Sos De Remouladă Rapid Și Cremos
Rețeta Cajun pește-spadă cu sos rapid, cremos Remoulade ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Pentru $4.2 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 504 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână muștar din cereale integrale, cimbru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Degete de somn cu sos Cajun Remoulade, Bame Prăjite În Stil Cajun Cu Sos Remoulade, și Burgeri de porc Cajun cu sos Remoulade picant.
Instrucțiuni
Bacsis: această rețetă poate fi dublată, dar va trebui să folosiți două tigăi pentru pește. Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, hreanul și caperele; se amestecă până se omogenizează bine. Într-un alt castron mic, combinați boiaua, cimbru, oregano, praf de usturoi, 1/2 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper.
Periați peștele-spadă cu 1 linguriță. din ulei.
Întindeți cantități egale de amestec de boia pe ambele părți ale peștelui-spadă și lăsați să stea 10 minute. Într-o tigaie mare din fontă sau grea, încălziți restul de 2 lingurițe. ulei la foc mediu-mare până la foarte fierbinte.
Adăugați peștele-spadă și gătiți până se rumenesc bine, 4 până la 5 minute. Întoarceți peștele-spadă și continuați să gătiți până când peștele este gătit (tăiat în el pentru a verifica) și a doua parte este bine rumenită, încă 3 până la 5 minute.
Se servește cu sosul rmoulade. Sugestii De Servire
Se servește cu orez și fasole roșie.
pe baza a două porții, calorii
32, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.