Pește Scallion cu varză de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele Scallion cu susan Kale. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână ghimbir, coriandru, kimchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Vafe De Susan Scallion, Burger De Curcan Cu Susan Scallion, și Carne de vită de susan și kebab de Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o abilitate micăpeste căldură medie-mare.
Adăugați 1 lingurăgimbir tocat și gătiți, amestecând, până laparfumat, aproximativ 1 minut.
Transferați ghimbirul într-un castron mic; se amestecă în sos de soia, suc de lămâie,ulei de susan și zahăr. Puneți sosul deoparte.
Căptușiți un coș mare cu aburi cu albușuri de Calion, tulpini de coriandru și ghimbir feliat. Set verde scallion și cilantrolfrunze deoparte.
Folosind un cuțit mic, scor partea pielii offish la intervale de 1"; sezon cu sare andplace în vapor, cu pielea în sus. Set steamerin un vas mare umplut cu 1 " de simmeringwater și capacul; pește abur până fierte prin, 6-8 minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie marecăldură medie-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți,amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați kale, 1/2 linguriță de sare și 1/4 cană de apă.Acoperiți și gătiți, aruncând ocazional,până când frunzele sunt fragede și verde strălucitor,aproximativ 2 minute.
Se amestecă în kimchi, dacă se folosește, și ulei de susan; condimentează cusare și piper.
Sos de lingură peste pește, deasupra cuconservate verde scallion și cilantroleave, și se servește cu susan kale.
Per porție: 320 calorii, 17 g grăsime, 3 g fibre
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris