Pește Rege La Cuptor / Cod În Sos De Roșii

Pește Rege La Cuptor / Cod În Sos De Roșii
Peștele rege la cuptor/ codul în sos de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 167g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1211 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 1 și costă $16.46 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, semințe de muștar, fripturi de cod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Pește rege la cuptor / Cod în sos de roșii, Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), și Pește la cuptor cu roșii și Harissa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați feliile de pește.Marinați peștele cu sarea, turmericul și pudra de ardei iute timp de 1/2 pe oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți 2 linguriulei de lp la foc mediu și când este fierbinte puneți semințele de fenicul și muștar imediat ce semințele de muștar apar adăugați ceapa și usturoiul și rădăcina de ghimbir
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Se sotează până când ceapa devine maro deschis.Apoi adăugați cele 2 lingurițe de chimen și ardeiul iute verde.Se amestecă și apoi se adaugă roșiile (și lichidul lor - pentru roșiile conservate), restul de chimen și garam masala.Se fierbe și apoi se fierbe acoperit timp de 15 minute la minim.Preîncălziți cuptorul la 180C
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
Garam MasalaGaram Masala
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Încălziți puțin mai mult ulei într-un antiaderent și când este fierbinte puneți feliile de pește și rumeniți toate fripturile de pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Puneți peștele într-un vas de copt.Acum doar turnați sosul și coaceți neacoperit timp de 15 minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista