Pește Rege La Cuptor / Cod În Sos De Roșii
Peștele rege la cuptor/ codul în sos de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 167g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1211 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 1 și costă $16.46 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, semințe de muștar, fripturi de cod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Pește rege la cuptor / Cod în sos de roșii, Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), și Pește la cuptor cu roșii și Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați feliile de pește.Marinați peștele cu sarea, turmericul și pudra de ardei iute timp de 1/2 pe oră.
Încălziți 2 linguriulei de lp la foc mediu și când este fierbinte puneți semințele de fenicul și muștar imediat ce semințele de muștar apar adăugați ceapa și usturoiul și rădăcina de ghimbir
Se sotează până când ceapa devine maro deschis.Apoi adăugați cele 2 lingurițe de chimen și ardeiul iute verde.Se amestecă și apoi se adaugă roșiile (și lichidul lor - pentru roșiile conservate), restul de chimen și garam masala.Se fierbe și apoi se fierbe acoperit timp de 15 minute la minim.Preîncălziți cuptorul la 180C
Încălziți puțin mai mult ulei într-un antiaderent și când este fierbinte puneți feliile de pește și rumeniți toate fripturile de pe ambele părți.
Puneți peștele într-un vas de copt.Acum doar turnați sosul și coaceți neacoperit timp de 15 minute sau până când peștele este gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.