Pește prăjit la tigaie cu sos de roșii mediteraneene

Pește prăjit la tigaie cu sos de roșii mediteraneene
Peștele prăjit cu sos de roșii mediteraneene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, unt, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Saltimbocca de pește cu sos de roșii prăjite, Pește întreg la grătar cu sos de roșii prăjite-Chile, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșii în tigaie; gatiti 6 minute, amestecand frecvent. Se amestecă capere, muștar Dijon și usturoi tocat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Usturoi TocatUsturoi Tocat
CapereCapere
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, tarhonul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și piper roșu; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
SareSare
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați peștele cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PeștePește
SareSare
6
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 3 minute sau pana cand pielea se rumeneste. Întoarceți peștele; gatiti 3 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Serviți peștele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista