Pește prăjit la tigaie cu sos de roșii mediteraneene
Peștele prăjit cu sos de roșii mediteraneene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, unt, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Saltimbocca de pește cu sos de roșii prăjite, Pește întreg la grătar cu sos de roșii prăjite-Chile, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșii în tigaie; gatiti 6 minute, amestecand frecvent. Se amestecă capere, muștar Dijon și usturoi tocat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Usturoi Tocat
Capere
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, tarhonul, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și piper roșu; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Roșu
Tarhon
Pătrunjel
Arpagic
Sare
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați peștele cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pește
Sare
6
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 3 minute sau pana cand pielea se rumeneste. Întoarceți peștele; gatiti 3 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.