Pește prăjit la cuptor cu măsline negre: Dentice alle Olive

Pește prăjit la cuptor cu măsline negre: Dentice alle Olive
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele prăjit la cuptor cu măsline negre: Dentice alle Olive. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 395 calorii, 62g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați snapper, măsline gaetan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 90%. Încercați Paste cu sos de măsline negre: Stringozzi alle Olive, Rață Cu Măsline Negre Și Risotto De Măsline Negre, și Pește fiert la cuptor în ulei de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind 1 linguriță de ulei, ungeți un vas mare pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, combinați măslinele, pătrunjelul și usturoiul. Dacă folosiți un snapper, umpleți peștele curățat cu jumătate din amestec, așezați peștele în vas și presărați amestecul rămas peste vârful peștelui. Dacă folosiți fripturi, puneți-le în vasul cuptorului și presărați cu tot amestecul. Condimentați cu sare și piper și stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
FripturăFriptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Gatiti la cuptor 30 de minute, ungand la fiecare 10 minute cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se servește imediat, garnisit cu coajă de lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista